سلام خسته نباشید دکتر من برای ریزش مو به دکتربسیارمعروفی مراجعه کردم وبرام ماینوکسیدیل 5درصد تجویز کردند.من قبلا از ماینوکسیدیلی هندی استفاده میکردم که وقتی رو سرم اسپری میکردم،به شدت می سوخت وقرمز میشد.منظورم اینه که اثربخشی اون محسوس بود.چون دیگه اون ماینوکسیدیل رو پیدا نکردم به داروخونه همان دکتر مراجعه کردم و ماینوکسیدیل دست ساز داروخونه رو خریداری کردم .دکتراین ماینوکسیدیل نه میسوزونه ونه قرمز میشه.پس از سه چهار دقیقه هم به نظربخار میشه و فقط لایه سفید رنگ به جا میزاره.نظرتون چیه دکتر؟ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام محلول ماینوکسیدیل MAX یا ESSENGEN مرغوب را تهیه و مصرف نمایید [1397-06-19]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تزریق ژل اطراف چشم چگونه است؟

پروتز زیبایی چیست؟

آیا ضد آفتاب در پاییز و زمستان ضرورت دارد؟

مزایا و معایب ارتوکین تراپی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیماری پیرونی مشکل جنسی در آقایان

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درجه ضد آفتاب مناسب

پیچ خوردگی بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نقش آرژنین در ورزشکاران