با عرض سلام و خسته نباشید. ببخشید دوتا سوال دارم اول اینکه ماینوکسیدیل بهتر جواب میده یازاندروکس دست ساز ایرانی؟ دوم اینکه فیناسترایید به صورت محلول در زاندروکس بهتره یا قرص خوراکی؟ ممنون از شما

دکتر گیتا فقیهی :

سلام محلولهای ساختنی و فیناستراید خوراکی که توسط پزشک تجویز میگردد بسیار موثر هستند.بایستی حضورا مراجعه فرمایید [1397-07-14]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تاثير منفي اختلالات خواب را بر سلامت افراد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کم کردن وزن در کشتی

آیا درمان پولیپ بینی بدون جراحی امکان پذیر است ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

آشنایی با انواع روشهای آبرسانی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان اگزما دست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درباره مسائل جنسی بشتر بدانید

تاثیر امنیت روان بر عملکرد جنسی مردان

کاشت مو در کلینیک های تخصصی چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]