سلام واسه درماتیت سبوره کف سر و صورت از راکوتان میشه استفاده کرد چون کف سرم فوق العاده چربه همچین پوستم چربه ؟؟اگه اره دوز مصرفش چطوره ؟؟ریزش مو شدید دارم راکوتان باعت تشدید بیشتر میشه ممنون میشم راهنمایی کنید؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،بلی میتوان یک روز در میان قرصهای بیست میلی گرمی استفاده نمایید [1397-07-14]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت صورت راکوتان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

جوش های چرکی و درمان آن

آناتومی مچ پا؛ بررسی آسیبهای مچ پا

درمان پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

پیلینگ؛ پاکسازی و لایه برداری شیمیایی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

حبوبات و مقابله با بیماری های خطرناک

پروتز زیبایی چیست؟

بالشت مناسب

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چه نواحی در بدن با کویتیشن لاغر میشوند؟

دردهای مهمی که نباید نادیده گرفته شوند