سلام دکتر خسته نباشید ببخشید دوسوال داشتم اول میخواستم بپرسم قرص فیناگرو دقیقا همون قرص فیناسترایده؟ هیچ فرقی ندارند.میدونم همشون ضد هورمون هستند.میتونم از قرص فیناگرو استفاده کنم در صورتی که دکتر برام فیناستراید تجویز کرده یا برم قرص فیناستراید بخرم؟ دوم دکتر من ریزش ابرو دارم و دکتر برام رول اویدرم نوشتند.نه استرس دارم نه چیزی.خانم دکتروقتی بیرون میرم وخسته میشم ابروهام بیشتر میریزه.سه ساله این مشکل رو دارم. دیگه ابروهام داره خالی میشه.دکتر اگر از این رول استفاده کنم ابروم مجددا درمیاد؟ متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اسم کارخانه ایی این محصول فیناگرو است که از نظر عملی فرقی با فیناستراید ندارد رول اویدرم برای ابرو خوب است ولی علاوه بر آن قرص بیوتن و مکمل b6 هم مصرف نمایید.روزانه از 2 عدد [1397-07-25]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ابرو استرس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سوراخ كردن گوش در منزل توسط پزشک بدون درد

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان

آیا واریکوسل در رابطه جنسی تأثیر دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علل ودرمان لکنت زبان در کودکان - قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

چه زمانی از هولتر قلب استفاده می شود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

بارداری از ديد گاه طب سنتی ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تفاوت گل مژه با شالازیون چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت ابرو و معرفی روشهای غیر جراحی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]