سلام دکتر استفاده همزمان از کرم ضد چروک و ویتامین سی مشکلی ایجاد نمیکند؟ و اینکه حتما در حین استفاده از ویتامین سی باید روشن کننده بزنیم یا به تنهایی نیز عمل می کند متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بهتر است این دو محصول در زمانهای مختلف استفاده شوند.لزومی ندارد که حتما همراه ویتامین سی روشن کننده نیز داده شود [1397-07-25]

پاسخ سوال پزشکیچروک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

رهائی از استرس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کاشت ناخن مصنوعی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

روشهای نو در درمان دیسک بیرون زده ستون فقرات ( دیسکوژل )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تشخیص و درمان سرطان تخمدان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق فیلر زیر چشم

آیا انجام سونوگرافی داپلر در بارداری ضروری است؟

روش های پیوند ابرو