سلام خانم دکتر من مدتیه که احساس میکنم دچارریزش موشدم قبلا موهام روزانه ۳۰ یا ۴۰ تارریزش داشت ولی الان حدود ۷۰یا۸۰تارریزش پیداکرده احساس میکنم ریزش موهام اززمانی شروع شد که یکی ازبستگانموازدست دادم حدود ۲۰روز پیش ممکنه این ریزش دوره ای باشه درضمن من ۲۱ سالمه وبیماریه تالاسمی مینورهم دارم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام استرس،فشار روحی قطعا سبب تشدید ریزش مو میشود ولی بهتر است با دستگاههای مخصوص که در کلینیک ها موجود است مورد معاینه قرار گیرید [1397-07-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درمان آفتاب سوختگی و آسیب های ناشی از نور خورشید

سالک یا لیشمانیوز پوستی؛ از مهمترین بیماری های پوستی مشترک

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

برای سلامت تخمک چه کارهایی می توان انجام داد ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

تغذیه و پرکاری تیروئید

تفسیر نتایج سونوگرافی تیروئید و گردن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

زایمان زودرس

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مقایسه هایفوتراپی و جراحی لیفت صورت

استرس تست شیمیایی قلب چه موقع انجام میشود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

چگونه یک ضدآفتاب مناسب انتخاب کنیم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]