سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید ببخشید من پسری 20 ساله هستم وزنم 110 هست که دارای جوش های زیادی بودم البته نه خیلی زیاد بعد دکتر برام رواکوتان بیست میلی گرم تجویز کردند که چهار ماه استفاده کردم روزی یک عدد و جوشهایم خوب شده و بصورت تکی جوشهای ریز بعضی وقتا میزنم الان دکتر گفته برای ماه پنجم یکروز درمیان استفاده کن و بعد قطع کن خواستم بدونم شما هم با این دستور موافقید لطفا راهنماییم کنید اگه مشکلی ایرادی هست لطف کنید چون میخوام دیگه جوشهایم عود نکنند بسیار ممنون و متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله با این دستور مصرف موافق هستم،مشکلی نیست [1397-07-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آیا پی آر پی صورت را چاق میکند؟

اسکلروتراپی واریس اندام ها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

گالاکتوره چیست و به چه علت ایجاد می شود؟

روشهای تشخیصی در ناباروری مردان

پاسخ به سولات رایج در مورد سرطان پستان

سونوتراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مهمترین علل دانه های قرمز روی پوست

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی