سلام روز بخیر عوارض بوتاکس رو می فرمایید و اینکه برای دور لب و خط خنده بوتاکس مناسب است یا تزریق ژل ممنون از شما خانم مجرد سی و پنج ساله

دکتر گیتا فقیهی :

سلام درصورتیکه از بوتاکس معتبر و نزد پزشک متخصص انجام دهید هیچ مشکل و عوارض خاصی ندارد برای پر کردن خطوط تزریق فیلرها مناسب تر است [1397-07-28]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس لب تزریق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چیت میل چیست؟

علل گرفتگی عضلات پا هنگام شب

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

وجود خون در ادرار را جدی بگیرید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روش جراحی رادیکال پروستات چگونه است؟

کدام مبتلایان به سرطان سینه باید شیمی درمانی شوند؟

درمان دارویی ضد وسواس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

هورمون رشد چیست؟؟

پرمویی در زنان یا هیرسوتیسم

توصیه به کودکانی که سمعک دارند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]