سلام پسر هستم ۲۲ ساله ریزش مو دارم و چون در بستگان درجه یک افراد تاس وجود دارند احتمالا ارثی باشه.به هر پزشکی که مراجعه می کنم یکسری شامپو و قرص های مکمل و محلول های دست ساز مینویسن که من نمیخرم.من الان بدون نسخه ماینوکسیدیل ۵ مصرف میکنم والبته موثر بوده میخوام فیناستراید ۱ رو هم شروع کنم.فکر میکنم اصولا آزمایشاتی باید انجام بشه تا درمان مناسب صورت بگیره یا برای عوارض احتمالی دارو ها باید تحت نظر پزشک بود لطفا راهنمایی کنید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بلی آزمایشات کبدی قند و چربی و تست کم خونی و ویتامین D و فریتین .... مورد نیاز است که البته تشخیص دهنده نهایی پزشک متخصص پوست می باشد [1397-08-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو شامپو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

توصیه ها و درمان های خانگی برای بهبود درد زانو

تزریق ژل بینی برای فرم دهی بدون جراحی

سنجش تراکم استخوان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

طب سوزنی گوش (قسمت اول)

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

از لیزر فرکشنال بیشتر بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چند دلیل باور نکردنی وزوز گوش را بشناسید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

پروتز سینه، تناسب اندام و سرشانه ها

در جوانسازی پوست هایفوتراپی بهتر عمل می کند یا آر اف فرکشنال؟

درمان غبغب با پلکسر