سلام روز بخیر من از بدو تولد پلکهای افتاده ای دارم و بدلیل ضعف عضله نمی توان عمل کنم و همین باعث چروکهایی در پیشانی شده بهم پیشنهاد بوتاکس برای پیشانی و بالا رفتن پلک را دادن ولی شنیدم بعد از بوتاکس چروکها و افتادگی پوست زیادتر می شود آیا صحت دارد؟ و اینکه می گویند چند بار پشت هم بوتاکس کنیم دیگر چین و چروک ها از بین می رود نظر شما چیست ممنون خواهشمند است مرا راهنمایی فرمایید خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر گیتا فقیهی :

سلام تزریق بوتاکس نزد متخصص تا حد بسیار زیادی کمک به بهبودی این حالت میکند [1397-08-28]

پاسخ سوال پزشکیضعف عضله بوتاکس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

موها در مورد سلامتی چه می گویند

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

جراحی پلاستیک سینه چیست؟

افسردگی تنها مختص بزرگسالی نیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

فعالیتهای تسهیل کننده مهارتهای گفتار و زبان ،ویژه ی والدین

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

تشخیص جفت اکرتا با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راههای رفع گرفتگی صدا

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

کربوکسی تراپی زیر چشم چیست؟

علائم آلرژی و حساسیت پوستی به بدلیجات

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]