سلام من میخاستم ابروهامو یکم حالت بدم و فرم بهتری بهش بدم یکمم بخاطر کندن ابروهام بد شکل و نامنظم شده فقط کاشت ابرو نمیخام بکنم راه دیگری هم هست

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر فولیکول موها از بین رفته باشند داروها برای رشد مجدد تاثیری ندارند،در غیر اینصورت از داروهای تقویت ابرو نظیر سریتا استفاده نمایید [1397-10-12]

پاسخ سوال پزشکیابرو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سوندهای مجرای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تاثیر و فواید ورزش برای دیابت

لیفت میانه صورت با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تزریق بوتاکس در چه مواردی انجام میشود؟

بهترین راه های جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان غبغب صورت توسط لیزر فرکشنال

پروتئین ها و ویتامین ها

هیرسوتیسم ( پرمویی در خانمها )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نمایه توده بدن (BMI)