سلام خانوم دکتر، وقتتون بخیر. خانوم دکتر مژه های یه چشم من تقریبا همیشه پرپشت و بلنده ولی مژه های یه چشم دیگه ام یه مدت کم پشت و کوتاه میشه و دوباره بعد یه مدت پرپشت و بلند میشه. البته من به تازگی به این اتفاق دقت کردم و نمیدونم قبلا هم اینطور بوده یا نه. خانوم دکتر از طرفی هم من چند سال پیش کمی مژه ها مو کوتاه کردم و حالا برام سوال شده که آیا کوتاه کردن مژه هام باعث شده که هماهنگی بین طول عمرمژه های دو چشمم به هم بریزه یا نه؟ اصلا آیا کوتاه کردن مژه ها تاثیری بر طول عمر مژه ها دارد یا نه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام فعلا برای تقویت مژه ها از محلول های گیاهی تقویت مژه استفاده نمایید نظیر سریتا [1397-10-12]

پاسخ سوال پزشکیمژه چشم مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علائم پوستی بیماری ایدز

نیدلینگ صورت چیست؟

سونوگرافی بارداری سه ماهه دوم و سوم

مراقبت های بعد از جراحی پلک

با پوست چرب چه کار کنیم ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاهش عوارض تزریق چربی با مراقبت های پس از آن

ادعاهای دروغین درباره زگیل تناسلی را باور نکنید

عوارض بعد از عمل سرطان سينه

روشهای درمانی برای بی اختیاری ادرار

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]