سلام خسته نباشید من ۲۲ سالمه و پسر هستم به خاطر ریزش موی ارثی داروی ماینوکسیدیل ۵ استفاده می کنم و یک ماه میشه که فیناستراید رو هم شروع کردم توی این یک ماه هیچ عارضه ی خاصی از این دارو مشاهده نکردم ولی باز از مصرف ترس دارم.یک ماه زمان کافی برای فهمیدن اینکه عار۱ه ای خواهد داشت یا نه کافی نیست؟من تحت نظر پزشک نیستم لطفا کمک کنید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام توصیه میشود تا 6 ماه مصرف کنیدو بعد از آن به پزشک هم مراجعه نمایید [1397-10-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل فیناستراید دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

ژنوفوبیا چیست؟

عوارض تاتو یا خالکوبی ابرو چیست؟

افتادگی ابرو چیست و به چه علت ایجاد میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان تعریق زیاد با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم دات یا ترس از دست رفتن مایع منی چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ترمیم شنوایی با تابش نور مادون قرمز به گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تزریق بوتاکس برای رفع تعریق بیش از حد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزوبوتاکس ؛ جدیدترین روش بوتاکس