با سلام من دو سوال داشتم در مورد موی ذاید اول اینکه برای لیذر موهای بدن بهتره ناحیه به ناحیه لیذر کنیم ینی اول تنه بعد دستها بعد پاها یا بصورت فولبادی در یکجلسه هم میشه لیذر کرد و دوم اینکه فاصله بین لیذر بدن یکماهه یا بیشتر ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام همه مواردی که ذکر کردید قابل انجام است فواصل بستگی به شرایط از30تا 40 روز قابل تغییر است [1397-10-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

عمل برداشتن لوزه ها به چه دلیل و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

نکاتی که باید قبل از لیزر موهای زائد بدانید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اخذ گواهی فوت در منزل به صورت شبانه روزی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تزریق ژل بینی یا رینوپلاستی غیر جراحی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مراحل و نحوه انجام کاشت مو به روش sut

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

زگیل تناسلی چیست؟

نحوه تزریق بوتاکس چگونه است؟

ابتلا به ویروس کرونا در مبتلایان به بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

رتروگرید پیلوگرافی چیست ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]