سلام خسته نباشید من ریزش موی ارثی دارم و فیناستراید مصرف میکنم ولی از عوارضش میترسم.من در یک مقاله خوندم که در آزمایشی ژل فیناستراید با قرص مقایسه شده و تاثیرش در افراد به یک اندازه بوده سوالم اینه ایا این حرف میتونه درست باشه؟ واگه درست هست میشه من از دکترم درخواست کنم برام ژل فیناستراید تجویز کنه منظورم داروی دست ساز هستش

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله ،داروهای موضعی ساختنی بشرطیکه خوب تهیه شوند بی ضرر هستند [1397-10-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چرا چربی شکم و پهلو از بین نمیرود؟؟

درمان ضایعات عروقی با لیزر

استرس گرمایی در ورزشکاران ( قسمت اول )

انواع ورزش برای تسکین و بهبود درد گردن

تخمدان پلی کیستیک - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

با افتادگی پوستمان بعد از کاهش وزن چه کنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت انجام بیوپسی یا نمونه برداری از پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روشهای شیمیایی جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

انزال زودرس- قسمت اول-تعریف و علل

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]