سلام خسته نباشید ببخشید خانم دکتر من مبتلا به ویتیلیگو هستم و شاید بالای 300جلسه نوردرمانی رفتم و الان حدود شش ماهی میشه هفته ای یه بار میرم چند ماه دیگه قصد بارداری دارم می خواستم ببینم آیا نوردرمانی اثر مخربی روی جنین داره یا خیر؟ چه مدت قبل از بارداری نباید از دستگاه استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بهتر است از زمان بارداری درمان نور را قطع نمایید ولی قبل از بارداری ضرورتی به قطع آن نیست [1397-10-12]

پاسخ سوال پزشکیماهی بارداری جنین

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علت و درمان اسپاسم و درد ناگهانی مقعد

بی اختیاری ادرار و از دست رفتن کنترل مثانه پس از آسیب نخاعی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

فیلر خط خنده چیست؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه روشهایی برای رفع چین و چروک دور چشم وجود دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آیا من گزینه مناسبی برای درمان کرایولیپولیز هستم ؟

سرطان (تومور) آلت تناسلی مردان (پنیس)

بیماری های مربوط به رشد پستان

ماندگاری عوارض و کاربرد انواع مزوژل

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

لیزر ماه گرفتگی چگونه انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]