با سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیز خانوم دکتر من دختر۱۹ ساله ای هستم طی دوران بلوغ تقریبا از ۱۵ سالگی به بعد پشت بدنم روی کتف هام جوش میزد به دکتر مراجعه کردم کردم هیدروکینون مدیلن رو بهم دادن استفاده کردم کامل برطرف نشد اما بهتر شد چند وقت پیش از پودر موبر استفاده کردم برای اولین بار به همه ی بدنم زدم اما پشت بدنم از ناحیه ی گردن تا انتهای کمرم به طرز فجیعی ریخته بیرون نمیدونم حساسیت داشتم اما بقیه ی بدنم اینطوری نشد الان جوش های سرسفید نیست دونه های قرمز وبیشتر الهتاب داره چیکار کنم؟؟؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بایستی معاینه شوید جوشها و چربی پوست کنترل و سپس درمان برای رفع کامل آنها صورت گیرد [1397-10-19]

پاسخ سوال پزشکیبلوغ گردن

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چیت میل چیست؟

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

دلایل و علائم آستیگمات چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت صورت با اندولیفت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کفش طبی چه مزایای درمانی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تشخیص شکستگی یا دررفتگی استخوان شانه با رادیوگرافی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تغییرات فیزیکی دوران قاعدگی در پستان

کاربردهای تزریق چربی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاشت ایمپلنت آلت تناسلی چگونه انجام میشود؟