با عرض سلام و خسته نباشید خانوم دکتر دختری بیست و نه ساله هستم چند روزی هست که روی سینه چپم لکی به وجود امده که اطرافش کمی خارش داره و البته پوست بدنم همیشه خشکه. نمیدونم این لک مشکل پوستی هست یا مشکل مربوط به بیماری های پستان. ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام از روی عکس نوع لک قابل تشخیص نیست بایستی پوست اطراف نیز بررسی شود ممکن است قارچ پوستی باشد بهرحال توصیه میشود به پزشک مراجعه نمایید [1397-10-19]

پاسخ سوال پزشکیسینه خارش پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

دلیل و درمان پیرگوشی سالمندان چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لاغری موضعی با کویتیشن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه زمان باید برای درمان گودی کمر به پزشک مراجعه کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جایگزین کردن ایرپاد اپل به جای سمعک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نقش آلودگی هوا بر سلامت جنسی و باروری

انواع روشهای جوانسازی زیر چشم

تفاوت ام آر آی با کنتراست و ام آر آی بدون کنتراست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پورت گذاری و کاربرد آن در شیمی درمانی برای مبتلایان به سرطان پستان