سلام خانم دکتر عزیز خواستم ببینم آیا مکمل بدنسازی کراتین باعث جوش صورت می شود یا نه ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام استفاده از این مواد بعلت جهش هورمونی که در بدن ایجاد میکند باعث بروز آکنه میشود بایستی در رژیم غذایی خوداستفاده از مواد حاوی کبوهیدرات و ،قند و چربی را کاهش داده و بیشتر پروتئین مصرف شود [1397-10-19]

پاسخ سوال پزشکیصورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

پلاک فانکشنال فک جهت افزایش رشد فک پایین

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مراحل انجام سونوگرافی الاستوگرافی پروستات

IPL و کاربرد آن در سلامت پوست

ترک سیگار ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آسیب طناب نخاعی چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

توصیه های غذایی برای سرطان سینه

درمان آلوپسی آندروژنیک توسط روش میکرونیدلینگ

علل ریزش مو ارثی در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیپو ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]