سلام خانم دکتر من سیو پنجسالمه من از بچگی مزه های چشمم کم پشت و کوتاه ایا راهی برای پر پشتی اونها هست وایا این محلولهای تقویت مزه بدرد میخورن یا جنبه تجاری دارن پیوند مزه نمیشه کرد مثل مو وابرو خبلی دوستدارم پر پشت بشن

دکتر گیتا فقیهی :

سلام محصولات مژه سریتا مفید هستند کاشت مژه بخاطر ساختار ویژه موها مژه موفقیت آمیز نیست [1397-10-19]

پاسخ سوال پزشکیمو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چگونه پوستی سالم و زیبا داشته باشیم

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نقش آسپارتات در ورزشکاران ( قسمت ۲ )

ضعف و درد ساق و ران پاها چه علل و درمانی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عارضه آرنج تنیس بازان یا تنیس البو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

گچ گیری و آتل بندی شکستگی ها در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اهمیت تغذیه خوب در طول درمان سرطان پستان

کاربرد کربن تراپی با لیزر کیوسوئیچ

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تهوع استفراغ بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]