باسلام و سپاس خانم دکتر عزیز ، موهای من خیلی عجیبه که اصلا رشد نمیکنه حدود شش ماهه که کوتاه کردم ولی اصلا رشد نداره علتش چی میتونه باشه علاوه بر اینکه ریزش هم دارم دختر ۲۹ ساله با سپاس فراوان

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کمبود ویتامین های موثر ممکن است منجر به این موضوع بشه مزوتراپی این مشکل را تاحد قابل قبولی درمان میکند با این حال توصیه میشود به پزشک مراجعه نمایید [1397-10-19]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

کاشت مو به روش SUT چگونه انجام میشود؟

درمان تعریق زیاد چیست و روش قطعی آن کدام است؟

زیبا سازی چانه بدون جراحی

علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر

طب سوزنی و مبارزه با سرطان

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

درد در ناحیه گودی کمر چه علل و درمانی دارد؟

تغذیه در دوران شیمی درمانی برای مبتلایان سرطان پستان

دستهایی جوان با تزریق چربی و اسکلروتراپی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت های پوستی در نوجوانان