سلام .چرا با افزایش سن فرم صورت تغییر میکنه منظورم اینکه اوایل بالا صورت مث گونه ها و زیز چشم پر و چاقند و پایین صورت مث فک و چانه تیز و باریک ولی به مرور این حالت برعکس میشه و پایین صورت پهن و چاق میشن و بالا صورت لاغر و تو رفته و راه درمان چیه ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام تاثیر افزایش سن،کاهش کلاژن سازی،خشکی پوست و تاثیر جاذبه بر روی پوست همگی از عوامل تاثیرگذار هستند که اگر مراقبت های پوستی استفاده از ویتامین ها و موادی که کمک به جلوگیری از روند کلاژن سازی پوست میکند انجام شود این روندهای پیری و تغییر شکل دیرتر رخ میدهد [1397-10-24]

پاسخ سوال پزشکیصورت گونه چشم

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تغذیه بیماران مبتلا به سرطان کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان کودکان کم شنوا را از دست ندهید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سندروم تخمدان پلی کیستیک و درمان آن

اصلاح قوز بینی با تزریق ژل

بارداری با اسپرم اهدایی چگونه است؟

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آیا جدائی همیشه بهترین راه حل مشکل درزندگی زن ومردهاست ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

مواد غذایی مفید برای قدرت مغز و زمان امتحانات

اسفنکتر مصنوعی ادرار چیست و چه کاربردی دارد؟

لکنت چیست ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]