سلام روز بخیر از بدو تولد افتادگی پلک دارم که پزشک گفتن به دلیل اینکه عضله های پلکت افتاده است نمی توان عمل کرد برای بوتاکس پیشانی مراجعه کردم پزشک گفتن بوتاکس باعث می شود افتادگی پلکت بیشتر می شود گفتم ار اف و نخ گفتن این روشها هم جواب نمی دهد فقط باید پوست پیشانی را با جراحی بکشی که هم پلکت بالاتر رود و هم خطوط پیشانی برطرف شود نظر شما چیست ممنون خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله،درمان غیر جراحی تاثیر آنچنانی روی این نوع افتادگی نخواهد داشت [1397-11-01]

پاسخ سوال پزشکیپلک عضله بوتاکس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علل دردهاي مزمن اندام فوقاني

مزایا و معایب کرم موبر صورت و بدن برای پوست

تأثیر پیلینگ اسید سالیسیلیک بر آکنه

بدترین و بهترین فیلرها برای لب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درد مفاصل فاست کمر و درمان آن

دیابت و بارداری ( قسمت اول )

ژنهای هوش ، کدامند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بعد از عمل وازکتومی چه باید کرد؟

ریزش موی ارثی و درمان آن