با سلام ببخشید چند سوال درمورد محلول مو داشتم بنده برای ریزش مو به دکتر مراجعه کردم و برام محلول مو میکسودیل بیتروی تجویز کردند. میخواستم بپرسم ایا باعث رویش مو میشود؟ چه مدت باید استفاده کرد؟ دکتر من دو سال پیش از ماینوکسیدیل هندی استفاده میکردم و پوست سرم کاملا میسوخت و قرمز میشد ولی این محلول اصلا نه قرمز میشه و نه میسوزونه. مشکلی نیست؟ دکتر برای سوال اخرم حتما باید برای استفاده، صبح و شب سر بشوریم و بعد استفاده حتما ماساژ بدیم؟ چون موهام کنده میشه. متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بایستی این محلول را تا 6 ماه مرتبا استفاده نمایید اگر امکان مراجعه به کلینیک جهت معاینه و آنالیز کامل را دارید حضوری تشریف آورده تا بتوان در مورد نتیجه درمان قضاوت کرد [1397-11-24]

پاسخ سوال پزشکیمو ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

هیدروسل (آب اوردگی بیضه ) چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

سونوگرافی داپلر (Doppler) چیست؟

هر آنچه باید در مورد درمان تنگی کانال نخاعی بدانید

برجسته سازی گونه با تزریق چربی

نکاتی برای مراقبت از اگزما در کودکان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

عمل زیبایی درشت کردن چشم یا اپی کانتال

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اصول مراقبت از سوندهای ماندگار مجرای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

مكمل كلسيم را چه زمانی از روز استفاده کنیم ؟؟؟