سلام .ایا در اقدامات تغییر فرم صورت از مردانه به ذنانه حالت طبیعی صورت حفظ میشه یا خیلی مصنوعی بنظر میرسه.من مردترنسم وفرم صورتم کاملن مردونس البته با خوردن هورمون زنانه فرم صورت طبیعی زنونه میشه ولی برای سلامتی خطرناکه برای همین ازشما کمک خاستم.مرسی

دکتر گیتا فقیهی :

سلام هرگونه اقدامی به هر حال مشخصه و طبیعی بنظر نمی آید زیر نظر یک پزشک دارو مصرف نمایید مشکلی نیست [1397-12-01]

پاسخ سوال پزشکیصورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مهمترین علل درد ریشه مو چیست؟

دیالیز (Dialysis) چگونه انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ساختار بیضه ها و عملکرد آن ها

رژیم غذایی در کودکان

لیست ناهار و شام با کالری سبک برای عید نوروز

لزوم استفاده از بریس سومی پس از جراحی گردنی

فریز جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلایل خشکی پوست چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

دلایل ابتلا به شپش سر