سلام خانم مجرد سی و شش ساله هستم سوالم این است چرا بعد از رنگ کردم مو تا مدت ها که اثر رنگ برود موها ریزش خیلی کمتری به قبل از رنگ کردن دارد مثلا در حمام نهایت 5 تار مو ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اصولا بعد از انجام رنگ مو چون میزان چربی پوست سرکاهش میابد در برخی افراد موجب کاهش ریزش مو میشود [1397-12-04]

پاسخ سوال پزشکیمو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

بوی ناخوشایند کشاله ران و راه های مقابله

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

ماینوکسیدل چیست؟

علت بعضی از تصمیم گیری های احمقانه در میانسالی چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بیماری پات یا سل ستون فقرات چیست و چه علائمی دارد؟

علل سندرم تونل مچ دست

آناتومی استخوان ترقوه (کلاویکل)

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق فیلر خط اخم و پیشانی چه مزایا و مراحلی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]