سلام خانم دکترفقیهی من. به دکتر مراجعه کردم و زگیل تشخیص دادند در ناحیه انگشتان پا و اسید سالسیلیک تجویز نمودند خواستم ببینم برای کرایوتراپی هم باید افدام کنم و هزینه ان چه قدر است با بیمه خدمات درمانی

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله،کرایو تراپی درمان بسیار موثرتری است،تعیین هزینه در جلسه مشاوره با پزشک پس از معاینه انجام میگردد [1397-12-15]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

گیاهان دارویی شادی آور کدامند ؟

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

روز تقلب در رژیم

همه چیز درباره اندولیفت صورت و نتایج آن

سرگیجه چیست و چگونه درمان می شود؟

اندازه طبیعی کلیه ها در بزرگسالان

تفاوت لیزر اندولیفت با لیزر فرکشنال

درمان و علایم زگیل

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد و مزایای لیزر فرکشنال برای پوست چیست؟

ویتامین های موثر برای جلوگیری از ریزش مو