سلام روز بخیر مدتی است بین انگشت های پاهام میخچه می زند با استفاده از چسب مخصوص میخچه برطرف می شود و دوباره ایجاد می شود کفش هایم همه پنجه پهن می باشد و کفش های نامناسب نمی پوشم فقط اینکه من در زمستان هم پاهام عرق می کند ممکن است علت عرق پا باشد ممنون خانم سی و شش ساله

دکتر گیتا فقیهی :

سلام علت ایجاد میخچه فشار زیاد روی پا یا راه رفتن طولانی مدت،کفش نا مناسب و یا مشکلات ارتوپدی می باشد،تعریق عامل ایجاد آن نمی باشد [1397-12-15]

پاسخ سوال پزشکیکفش عرق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چه جراحی های زیبایی را نمیتوان همزمان انجام داد ؟

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

سلولیت و جدیدترین روش درمان آن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تأثیر اوزون تراپی در مبتلایان به درد زانو

لیپوفیلینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

تنبلی گوش و مشکلات تحصیلی دانش آموزان در کلاس

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لاغری تضمینی با ترکیب دودستگاه کرایولیپولیز و کویتیشن

فعالیتهای تسهیل کننده مهارتهای گفتار و زبان ،ویژه ی والدین

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

بهترین پمادزخم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تمرینات کگل

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]