سلام دکتر جان ببخشید من حدود شش ماه راکوتان مصرف کردم و الان چند ماه هست قطع کرده ام ولی جوش نزده ام ولی پوستم چرب شده الان میخوام این یک ماه واسه عید حدود 30 عدد تا یک ماه استفاده کنم چون پوست چرب خلق و خو رو اذیت میکنه خواستم بدون مشکلی نداره و باعث عود جوش نمیشه و زحمات اون شش ماه رو به باد نمیده درضمن هر ماه هم آزمایش میرم خیلی خیلی ممنونم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام در90 درصد موارد استفاده یک بازه6-9 ماهه باعث کاهش غدد چربی و سباسه میشود.درصورتیکهدر دوره وقفه دچار مشکلی نشده اید میتوانید برای دوره یک ماهه مصرف را شروع کنید [1397-12-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

ده عادت چاق کننده

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت نهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مزوتراپی چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی و لیفت صورت به کمک روش پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش سدیم و پتاسیم در بدن ورزشکاران

تغذیه دانش آموزان

چطور حالت بدن مان را تصحیح کنیم ؟

لیزر درمانی چیست؟

تفاوت مزوژل با فیلر

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]