سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم سوال اول اینکه چرا وقتی مو را رنگ می کنیم ریزش آن کم می شود و سوال دوم من از بچگی پلک های افتاده ای دارم و به خاطر اینکه عضله های چشمم درگیر است نمی توانم عمل کنم پیشانی ام خطوط عمیقی دارد پزشک بوتاکس و ژل و نخ را صلاح نمی دانند هایفوتراپی و سی ا تو چطور نظر شما چیست ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام رنگ کردن موها باعث کاهش چربی مو ودر نتیجه کاهش ریزش مو میگردد هایفوتراپی درمان موثر برای مورد شما نمی باشد ولی با این حال اگر مایل هستید برای معاینه حضوری مراجعه نمایید [1398-03-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

پروتئین ها و ویتامین ها

چرا لیزر موهای زائد من موثر نبوده است ؟

این مواد غذایی باعث اضطرابتان می شود

دستورات پس از عمل جراحی دیسک کمری با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان آزوسپرمی با عمل میکروتسه بیضه

رعایت چه نکاتی به سلامت کلیه ها کمک می کند؟

چگونه دچار گودی کمر نشویم؟

جوانسازی با آر اف فرکشنال

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟