سلام پسر هستم 23 ساله و ریزش موی ارثی دارم به چندین دکتر مراجعه کردم و هر کدام نسخه ای رو ارائه دادند که هزینه های متفاوتی برای من داره شاید به این سوال بر اساس تجربه پاسخ بهتری بدین کلا ریزش موی ارثی در طولانی مدت با مصرف مداوم دارو قابل پیشگیری هست؟ اگه برای یکی دو سال مو داشتن قراره اینهمه هزینه کنم ترجیح میدم طاسی رو قبول کنم و خودمو درگیر انواع دارو نکنم راهنمایی کنید ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام در مراجعه حضوری پزشک با توجه به بررسی شرح حال شما و استفاده از ابزار آنالیز مو میتواند با توجه به نیاز بیمار از دارو یا درمانهای کلینیکی برای پیشگیری از ایجاد این الگو به بیمار کمک قابل توجهی نماید [1398-03-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درمان پارگی، کشیدگی و التهاب عضله دلتوئید شانه

تشخیص نارسایی کلیه در دیابتی ها با سونوگرافی

بررسی روش های درمان دیسک کمر

میزان اثرگذاری بوتاکس در بالا بردن نوک بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ترفندهای لازم جهت کاهش منافذ پوست

رعایت چه نکاتی به سلامت کلیه ها کمک می کند؟

درمان دارویی جهت درمان سنگ ادراری چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

انسداد عروق شبکیه چیست

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]