سلام خانوم دکتر. من 29 ساله هستم. آرایشگرها بالای ابرو ی سمت راست من رو کندن و متاسفانه من دقیقا نمیدونم چه زمانی این اتفاق افتاده چون اون لحظه متوجه این موضوع نشدم، البته مطمئنم بعد از 23 سالگیم این اتفاق افتاده. ولی به هرحال از موقعی که متوجه شدم یعنی از حدود 2 سال پیش، گذاشتم بالای ابرو یم دربیاد ولی متاسفانه هنوز هم مثل سابق پرپشت نشده. آیا این مفهومش این است که فولیکول ابرو هایم از بین رفته یا اینکه نیاز به تقویتی دارد تا مثل سابق پرپشت بشود؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام باتوجه به گذشت این مدت و عدم رویش مجدد و اینکه موهای ناحیه ابرو بشدت حساس هستند این احتمال هست با کاشت میتوان درمان کرد [1398-03-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

بهترین روش برای رفع تیرگی کشاله ران

ژنهای هوش ، کدامند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تاثیر تزریق چربی بر پوست

ریزش موی سکه ای (آلوپسی آره آتا)

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

درمان گودی و سیاهی زیر چشم با تزریق هیالورونیک اسید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

انواع جراحی دیسک کمر به روش بسته و روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

انتخاب تونر مناسب پوست