سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم سه تا سوال داشتم ممنون که پاسخگو هستید سوال اول حدود یازده جلسه بدون وقفه لیزر زیربغل و صورت رفتم ولی باز کرک و موی خیلی نازک وجود دارد بهم گفتن بدلیل استفاده از قرص اچ دی و دس جلسات بیشتری باید برم آیا این کرک ها باید کاملا از بین برود ؟ سوال دوم شنیدم لیزر ناحیه بکینی حس جنسی در زنان را از بین میبرد صحت دارد و سوال آخر هایفوتراپی برای چروک های عمیق پیشانی و خط خنده مناسب است یا روش دیگر؟ سپاس از لطف شما

دکتر گیتا فقیهی :

سلام جلسات بیشتری نیاز نیست سوال دوم هم خیر هایفوتراپی با تشخیص پزشک قابل انجام هست که در جلسه مشاوره با پزشک بهترین تشخیص و درمان تجویز می گردد [1398-03-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اسپرماتوسل (کیست حاوی اسپرم) چیست؟

قبل از تزریق ژل لازم است بدانید

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

روشهای فرم دهی و افزایش حجم لبها

عصب کشی با امواج رادیویی آر اف در فاست گردن

نكات مهم جهت سلامت پوست شما

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لیزر ان دیاگ برای درمان عروق واریسی

اثر نوشابه بر استخوان ها

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

آیا تبخال تناسلی خطرناک است؟

علت و علائم خار پاشنه پا و درمان آن