سلام خانم دکتر عزیز من حدود یک ماه و نیم پیش رسیدم خدمتتون برای درماتیت سبورئیک که شامپو پریتیون زینک مدیلن و کنین کلوران تجویز کردین حالا میخواستم بپرسم شامپو واسه درمان نگهدارنده درماتیتم از چه شامپویی جایگزین اون دوشامپو استفاده کنم؟ آیا نیاز به مراجعه مجدد هست؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام لطفا پس از دو دوره مصرف مراجعه نمایید [1398-03-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

جوانسازی با آر اف فرکشنال

آمپول ویکتوزا چیست؟

تعیین جنسیت با آی یو آی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان خطوط و چین و چروک گردن با لیزر

علل درد شانه

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

راهکار پیشگیری و درمان کک و مک

درمان دارویی ریزش ارثی زنانه

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تغذیه در دوران کرونا