facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام وقت تون بخیر ببخشید دکتر من یک بسته قرص هیر ویت دارم که انقضاش برای سال دوهزار و هیجده هست. میخواستم بپرسم میتونم از قرص استفاده کنم؟ خطری وجود نداره؟ و اینکه دکتر من قبلا چندین نوع مکمل استفاده میکردم. مصرف زیاد طبق دوز روزانه مشکلی نداره؟ متشکر


دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام اصولا توصیه میشود استفاده ننمایید [ 1398-03-29 ]




آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید شير مادر سبك ، قابل هضم و جذب است و دل درد نوزادي با شيرمادر كمتر است ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان