با سلام پسری28 ساله هستم، پنج روز پیش موهای ناحیه شکم وسینه و کمرم را با دستگاه اسکلپیون مدیواستار لیزر کردم فقط یک جلسه انجام دادم و از همون روز اول موها شروع به ریزش کرد و تا الان ادامه داره ولی الآن پشیمون شدم از لیزر کردن و نمیخوام موهای بدن از بین برن و میخوام باقی بمونند. میخواستم بدونم چیکار باید انجام بدم که موها برگردند؟آیا موهای ریخته شده برمیگردند؟استفاده از آلپسین یا ماینوکسیدیل تاثیری داره؟و اینکه با یک جلسه لیزر امکان داره همه موها بریزند و دیگه در نیایند؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر جلسات لیزر را ادامه ندهید رویش مجدد خواهید داشت بعد از گذشت 40 روز حدودا نیاز به استفاده از دارویی نیست [1398-06-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اقدامات مهم هنگام قفل شدن مفصل زانو

بررسی روش های درمان آرتروز مفاصل فاست ستون فقرات

چرا افراد چاق در معرض سرطان سینه قرار دارند؟

دو رباط یا لیگامان مهم و آناتومی انواع رباط زانو

اولین قدم برای یادگیری تکلم در کودک چیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نرمش های مفید در سرگیجه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

چرا صبح ها کمر درد داریم؟

تخلیه فیلر زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کاتاراکت يا آب مروارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]