سلام. آقایی ۴۰ ساله هستم. آزمایش زینک دادم و نتیجه اش شد ۷۳. یعنی پایین ترین حد. بین ۷۲.۶ باید باشه تا ۱۲۷ . اگه اشتباه نکنم.آیا لازمه مکملی مصرف کنم و چی پیشنهاد میدین. ضمنا میتونه ریزش موهام از این باشه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله میتونید از قرصهای ویتامینه حاوی زینک به مدت زمان محدود3-4 ماه استفاده نمایید [1398-06-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تفاوت روش مزوتزاپی و پی آر پی در درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

معایب و مزایای کرم های حاوی کورتون برای پوست

رفع خط اندوه و خنده با نخ کلاژن ساز

وزن مطلوب در ورزشکاران

همه چیز درباره تزریق ژل

اندازه گیری نیاز های پروتئینی

علت انجام جراحی پف پلک پایین

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا پی آر پی در درمان ریزش مو موثر است؟

روشهای درمان اضطراب

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]