سلام و خداقوت. خانم دکتر من یک سال پیش برای جوشهای صورتم طبق تجویز پزشک قرص داکسی سایکلین مصرف کردم.فکر میکنم دوره سه ماهه بود و شاید هم شش ماهه. الان یکی دوماهی هست دوباره صورتم به هموندسبک پارسال و از همان نوع جوشها میزنه. یعنی درد داره و قرمز میشه. میخاستم ببینم میتونم دوباره از این قرص استفاده کنم و تا چه مدت؟ از پاسخگوییتون بینهایت سپاسگزارم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام برای یک دوره 2-3 ماهه میتونید استفاده کنید. [1398-07-08]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سرگیجه چیست و چگونه درمان می شود؟

آکنه یا جوش صورت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بلوک عقده ای عصبی ستاره ای جهت کاهش درد بازو

تغذیه در پیشگیری و درمان برونشیت

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون بخش اول

سوالات رایج بیماران مبتلا به دیسک کمری

سونوتراپی چیست؟

سندرم متابولیک و پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

بهترين و دقيق ترين مركز راديولوژى و رادیوگرافی خوب در تهران