facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام روز بخیر دوتا سوال داشتم نظر شما راجع به میکرو بیلدینگ ابرو چیست ایا مثل تاتو مضراست و سوال بعدی اینکه نظر شما درباره دستگاه لیزر دیالکس برای پوست سبزه و پرمو چیست مننون خانم مجرد سی و شش ساله


دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام اگر توسط افراد مجرب و رنگ های استاندارد انجام شود و خراش ها باعث ایجاد کلوئید نشوند مشکلی نیست.برای پوست های تیره لیزر الکس بهترین جواب دهی را دارد [ 1398-07-22 ]


پاسخ سوال پزشکیابرو پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031
پیامهای بهداشتی
آموزش روابط جنسي سالم براي جوانان بايد در خانواده‌ها شروع شود


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان