facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

با سلام آیا میتوانم زمان قرار گرفتن در معرض آفتاب فقط از آفتابگیر استفاده کنم؟ کرم روی پوستم خیلی سنگینی می کند و اذیت می شوم. با تشکر


دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام هیچ مراقبتی جای استفاده از کرم ضد آفتاب را نمیگیرد از کرمهای سبک مثل ایزیدن،اتچه و بایودرما باتوجه به نوع پوست خود استفاده کنید [ 1398-07-22 ]




آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید ختنه، سوراخ کردن گوش و حجامت در شرايط غير بهداشتي میتواند باعث انتقال ايدز و هپاتيت شود ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان