سلام خانم دکتر ببخشید به من کرم ضد چروک صورت از برند سن روژه را معرفی کردید قبلا سوال کردم چه مدت میتونم کرم را تمدید کنم یعنی همیشگی استفاده کنم یا یک دوره کافیه؟؟ولی برای کرم دور چشم بهم جواب دادید برای صورت جواب ندادید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام مشکلی اگر در استفاده ندارید میتوانید ممتد استفاده نمایید [1398-08-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

فیلر مو چه روشی است و چگونه انجام میشود؟

فرزندان بعد از طلاق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ویتامین های موثر برای موهای شما

بیوگرافی دکتر رضا رباطی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

همه چیز در مورد کرایوتراپی

درمان غبغب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]