سلام دکتر من سی و سه ساله ام دور چشم الان چروک ندارم میخواستم کرمی بهم معرفی کنید که پیشگیری کنه و مرطوب کننده باشه ولی تو اینترنت مطالب خوندم کسایی که از دور چشم استفاده کردن گفتن با استفاده از کرم چروکشون بیشتر شده یا لک زده یا پف کرده برای همین مردد شدم نظر شما دراین باره چیه؟؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرم دور چشم ystheal avene برای پیشگیری مناسب است [1398-08-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

کلیه نعل اسبی یا فیوژن کلیه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پیلینگ صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

انواع جراحی دیسک کمر به روش بسته و روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مصرف سیکلوسپورین برای درمان ریزش موی ارثی

هیدرودرم چیست؟

سرطان بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نفروز یا سندروم نفروتیک چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان جای جوش قسمت دوم لیزر فرکشنال

علت و درمان در رفتگی مکرر کتف و شانه بدون جراحی