سلام روز بخیر پیرو سوال قبلی شما چه راهکاری برای مایی که نمی توانیم پیشانی را بوتاکس کنیم پیشنهاد می فرمایید سپاس سلام خدا قوت من به دلیل افتادگی پلکهایک نمی توانم پیشانی ام را بوتاکس کنم پزشکان تزریق ژل از کشور کره را پیشنهاد کردن نظر شما چیست؟ و اینکه مثل تزریق بوتاکس کاملا خطوط از بیم می روند یا خیر ممنون خانم سی و هفت ساله دکتر گیتا فقیهی : سلام خیر مورد تائید اینجانب نیست ژلهای کره ایی هم پاسخگو مشکل شما نمی باشد

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر چروکها زیاد و عمیق باشند میتونید با یک جراح پلاستیک برای لیفت ناحیه پیشانی مشورت نمایید [1398-08-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آیا شستشوی صورت برای تمدید کرم ضد آفتاب لازم است؟

رادیوگرافی جمجمه چیست و چرا انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اندومتریوز و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جراحی پلک

لوپوس چیست، چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبت از اگزما در کودکان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

آیا مردان جوان هم به بزرگی پروستات مبتلا میشوند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تومور بدخیم پلک چشم چیست و علل، علائم و درمان آن

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عفونت قارچی بدن