سلام من پوستم تیره هست و روز ها در معرض افتاب هستم ایا میتوانم شب ها از هیدرو کینون جهت روشن شدن پوست استفاده کنم؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام در طول مدت دوره و حتی بعد از آن حتما از کرم ضد آفتاب با پوشش مناسب استفاده نمایید. ولی بری رفع تیرگی ها اگر در اثر مرور زمان ایجاد شده بهتر است از روش های درمان کلینیکی تحت نظر پزشک متخصص استفاده نمایید تا زودتر و ایمن تر به نتیجه برسید [1398-09-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

لیزر اندولیفت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت و علائم سرطان پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

۱۴ راه کاهش درد دنبالچه هنگام بارداری

روش درمان مزوتراپی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علل ایجاد لک پس از انجام مزونیدلینگ پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سیگار کشیدن

شایع ترین بدخیمی های دستگاه تناسلی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علل ایجاد جوش های چرکی و دردناک