سلام خانم دکتر عزیز من بعد از دوره راکوتانم جوش میزنم بعد هر یک ماهی که راکوتان می خوردم و قطع میکنم تا 3 ماه جوش نمیزنم بنظر شما این کار درست است یا خیر عوارض و ممانعتی برای این روش وجود ندارد متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام روش درستی نیست و آثار سمی بودن در بدن شما تجمیع می گرددومصرف راکوتان دوره های مشخصی بنا به نوع پوست و جوش ها در هر فرد متفاوت خواهد بود [1398-11-07]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

راهکار پیشگیری و درمان کک و مک

درمان قطعی افتادگی صورت

نقش اختلالات سیستم ایمنی در بروز سقط مکرر

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بارداری و مشکلات پوستی همراه با آن

روشهای سریع درمان چین و چروک پوست صورت

علل ايجاد زخم بستر

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دلایل پوسته پوسته شدن لب و درمان آن

هر چند وقت یک بار باید آزمایش شنوایی انجام دهیم؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چه عواملی می توانند باعث دردهای مفصلی شوند؟