با سلام خانمی ۳۷ ساله ودر حال شیر دهی هستم نوزادم ۵ ماه داره موهام به شدت می ریزه میتونم قرص اکوفن یا مکمل دیگری برای ریزش مو بخورم ؟ یه محلول موضعی هم برای درمان ریزش مو در شیر دهی میخواستم معرفی کنید. ممنون از راهنماییتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام قرص پره ناتال مولتی مصرف نمائید.محلول ضد ریزش ایروکس شبها استعمال گردد [1398-11-28]

پاسخ سوال پزشکیشیر ریزش مو درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

خوراکیهایی که باعث می شوند جوش نزنیم

میخچه و یا پینه پا چگونه درمان میشود

اختلالات قابل درمان با اسکلروتراپی کدامند؟

دمودکس چیست و چگونه درمان میشود؟

نکات قابل توجه قبل از تزریق فیلر

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علل انجام اولتراسوند بیضه

یادآوری خواب و رویا

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ارتباط ساختار مو و رفع موهای زائد با ليزر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کاربردهای کربوکسی تراپی پوست چیست؟