آیا قرصی وجود دارد که آمدن منی انسان را در هنگام نزدیکی به تخیر بیاندازد؟نام ببرید لطفا؟

دکتر محمد آذربایجانی :

این سئوال بیش از هشتاد درصد مردان است . بله دارو هست اما باید بطور خصوصی و با تشخیص پزشک متخصص تجویز شود در ضمن نوعی رفتار درمانی هم هست بنام روش squiz که باید اموزش داده شود. [1386-10-11]

پاسخ سوال پزشکیمنی نزدیکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، خیابان پارس دوم ، مجتمع مریم ، واحد 46
تلفن : 32347879 - 031

رژیم غذایی در دوران سالمندی

کربوکسی تراپی چیست ؟

اثرات استرس روی موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت علائم و پیشگیری از افتادگی رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

داروهای مناسب درمان ریزش مو

دلایل ایجاد زائده های گوشتی (منگوله های گوشتی) و درمان آن

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی - 2

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مهمترین کار کلیه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]