باسلام 35 سالمه 3سال هست که بیماری دوقطبی دارم والپرات سدیم وریسپریدون مصرف میکنم یکساله افسردگی شدید گرفتم اصلا از زندگی لذت نمیبرم خیلی مشکلات دارم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

دکتر محمد والی پور :

نوسونات خلقی در اختلال دوقطبی پدیده ای شایع است در این جور مواقع با مراجعه به پزشک معالجتون درخواست تغییر دارویی در جهت افزایش خلق با داروهای تثبیت کننده خلق و ضد افسردگی میتوانید مشکلتون رو بر طرف کنید [1395-03-05]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان سپاهان ، طبقه 4
تلفن : 32241146 - 031

نکات ايمنی و بهداشت در طراحی تاريکخانه راديولوژی

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا اختلال نعوظ با شاک ویو تراپی درمان می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ارگاسم خشک چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

هر آنچه باید در مورد آرتروز گردن و انواع درمان آن بدانید

سندرم پای بیقرار چیست؟

علائم افتادگی لگن و درمان آن

بازسازی استخوان برای چند ایمپلنت

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

هیستروسالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم چیست؟