سلام.12 ساله هستم.موقعی که خواب هستم اگر کسی ازم سوال بپرسه جواب درست میدم ولی وقتی بیدار میشم هیچی یادم نمیاد خیلی هم به مغزم فشار میارم ولی به هیچ نتیجه ای هم نمیرسم . من مشکلی دارم ؟

دکتر محمد والی پور :

خیر اما بسیار خوب است که با یک روانپزشک در مورد وجود اضطراب در خودتون و اختلال خواب عمیق مشورت کنید [1395-03-05]

پاسخ سوال پزشکیخواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان سپاهان ، طبقه 4
تلفن : 32241146 - 031

مناطق ممنوعه تزریق بوتاکس کدام نواحی می باشد؟

درمان سریع جوش صورت

درمان گرانولوم های ایجاد شده پس از تزریق ژل لب با آنزیم

دوره بعد از زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

اهمیت طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

رادیوگرافی دستگاه گوارش فوقانی (Upper GI)

فواید آب لبو (آب چغندر قرمز )برای ورزشکاران

آیا پس از تزریق چربی می توان ورزش کرد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

توضیحاتی درباره بیماری صرع و نحوه درمان آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]