سلام کودک 3 ماه ام به دلیل اینکه از ماه اول براش نان 1 شروع کرده ام شیرم را فقط پوقع خواب میخورد و موقع بیداری فقط دوس دارد شیرخشک بخورد لطفا راهنمایی بفرمایید من خودم پرستارم

دکتر محمد والی پور :

شیر خشک چون راحتتر مکیده میشود کودک ترجیح می دهد که از آن استفاده کند. بهتر است سوراخ پستانک را تنگ کرده و پس از گرسنگی او به وی شیر خودتون را بدهید. با متخصص اطفال مشورت کنید [1395-09-06]

پاسخ سوال پزشکیکودک خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان سپاهان ، طبقه 4
تلفن : 32241146 - 031

ارتباط کرونا ویروس با ریزش مو و آلوپسی

تاثیر مزوتراپی بر لاغری

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اسپرماتوسل (کیست حاوی اسپرم) چیست؟

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تشخیص جابجایی استخوان های رادیوس و اولنا ساعد با رادیولوژی از دست

آشنایی با روش پانچ صورت برای درمان اسکار

کلیپ جراحی زیبایی چانه

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]